Barbro ”Babs” Markström är död

Med stor sorg i hjärtat tvingas vi idag meddela att Barbro ”Babs” Markström är död.  Ett gott hjärta har slutat att slå och saknaden är total.

Ica i dialog om transportköp - med kvinnor i SÅ

Fredagen den 29 maj samlades i Malmö cirka 15 kvinnor med ledande befattning i sina åkeriföretag för att lyssna och ha dialog med Ica om transporter nu och i framtiden. 

Möt Pernilla och Ida i nästa nummer av Proffs

I tidningen Proffs nr 12-2014, som kommer ut strax före julafton, möter ni två av branschens alla duktiga chaufförskollegor. Vi har besökt Pernilla Wahlgren och Ida Finn-Melander på deras arbetsplatser.

Vinnare av fototävlingen

Vi gratulerar Tereze Sjöholm som vann fototävlingen!
Tereze har ett paket med fina saker i postlådan om ett par dagar.Terezes egen text till bilden "Då har man f...

Fototävlingen snart slut

Hej alla tjejer!Snart, snart är det dags för Stockholm Truck Meet & Queen of the Road Truck Meet. 16-17 maj närmar sig med stormsteg.

Fotobidrag från Beatric Persson

Gruskörning i Örnsköldsvik.Gruskörning i Örnsköldsvik.

Fotobidrag från Maria Dahlkvist

En bild säger mer än tusen ord... Lastning i Holmsund utanför Umeå.En bild säger mer än tusen ord... Lastning i Holmsund utanför Umeå.

Fotobidrag från Amanda Goodison

Det bästa med att köra betong, är när sommaren smyger sig på och alla kustbor börjar med sina gjutningar! Min redan underbara arbetsplats blir ännu bättre, vilken utsikt! Lysekil, västkusten.

Fotobidrag från Susanne Wahlberg

Skönt med en dusch efter en hård arbetsdag och njuta lite i vårsolen utanför Scania Västerås.Skönt med en dusch efter en hård arbetsdag och njuta lite i vårsolen utanför Scania Västerås....

Fotobidrag från Ann-Sophie Klein

Tippar ett gäng burkar med flis i släpet eftersom det var lite trångt att ta med sig vagnen in i skogen.
Skitigt och trasigt men ändå det bästa jobb jag har fått erfara!Tippar ett gäng ...

Fotobidrag från Yvonne Hägglund

Bilden är tagen på nya rastplaten E4an Söder om Hudiksvall.

Fotobidrag från Tereze Sjöholm

Då har man fredag i blodet igen, en blick i backspegeln, vagnen kopplad & redo att tugga asfalt.... :) platsen är "Bellas Place" i Bromölla.

Polisen fortsätter köpa Drägers alkometrar

Den svenska polisen väljer återigen Dräger som komplett leverantör av alkoholmätare. Avtalet omfattar även service av ny och existerande utrustning samt tillbehör.

Annika är "Årets kvinnliga förebild"

Nu är vinnaren presenterad av "Årets kvinnliga förebild" inom transport- och logistikbranschen. Annika Hildemar, vd för Widrikssons Åkeri, mottog priset under Logistik & Transportmässan i Göteborg.

Eva första kvinnan i CITA:s styrelse

Bilprovningens kvalitets- och miljöchef Eva Morger har valts in som första kvinna någonsin i styrelsen för CITA (Comité International de l'inspection Technique Automobile). CITA är en global sammanslutning av 125 företag, myndigheter och organisationer auktoriserade att kontrollbesikta motordrivna fordon.

Tidningen Proffs fre 29 juni 2018

29 juni 2018

Proffs är tidningen som riktar sig mot alla som varje dag och natt, året runt, arbetar med vägtransporter. Proffs lyfter fram människan, maskinen och de företagare som kämpar för att ”vanliga” konsumenter, varje dag ska finna bland annat färsk mjölk i butiken, medicin på apoteken och reservdelar till sina bilar på verkstaden.

Papperstidningen Webbtidningen

 

Tidningen Proffs fre 29 juni 2018
Stäng

29 juni 2018

  Tidningen Proffs, yrkesförarnas egen tidning, kommer ut 12 gånger per år. Varje nummer är laddat med artiklar från verkligheten, vad som är nytt inom branschen, vilken teknik som ökar säkerheten och vilken som sänker bränsleförbrukningen, med mycket mera.

I det senaste numret skriver vi bland annat om...

  • Stockholm Truck Meet - årets solsäkraste utställning?
  • Unik riskutbildning för unga elever
  • Utländska fordon kör laglig inrikestrafik för 3 000:-/mån
  • Valet 2018: Så vill MP och KD jobba för en bättre åkeribransch
  • Elmia Lastbil fyller 35 år - uppladdning pågår!
  • Konstnären Svantes småskaliga mästerverk
  • Kevin vann Proffspriset - får ny lastbil av åkeriet
  • Annas hästjobb - rena drömmen
  • ... och mycket mer ...

Bli prenumerant
Det är enkelt att bli prenumerant, och det kostar inte mer än 315 kr (inkl moms) för ett helår. Klicka dig vidare till prenumerationssidan för att se fler alternativ och läsa mer information.

Bli prenumerant

Meddelande från WorkRoom

Laddar meddelande från WorkRoom.