Ansökan om medlemskap

Välkommen till Queens Club. Ett medlemskap ger dig exklusivt tillgång till Queens Clubs forum och unika erbjudanden till dig som medlem.

Till dig som ansöker om ett medlemskap i Queens Club och har tillgång till, eller ansöker om ett Såifa-kort, skickar Preem ut en specialdesignad Preem/Queen of the Road-profilerad termosmugg utan kostnad. Termosmuggen är speciellt framtagen av Preem för Queens Club och kan enbart fås via medlemskap i Queens Club. Du måste dock kryssa för i ansökan nedan, att du vill ha den. Har du inte ett Såifa-kort, kan du ansöka om detta här, eller efter att du registrerat till medlemskap i Queens Club.

Muggarna är tillfälligt slut. Du kan såklart ändå registrera ditt medlemsskap för att få erbjudanden i framtiden.

Om du av olika anledningar inte kan ange ditt företags organisationsnummer, skriv XXX, så kommer din registrering att gå igenom ändå.

Fungerar inte registreringen som den borde eller om du har andra frågor, kontakta Maria på maria.c@queenoftheroad.se


 Läs medlemsreglerna för Queens Club samt hantering av personuppgifter

 

Tidningen Proffs fre 25 maj 2018

25 maj 2018

Proffs är tidningen som riktar sig mot alla som varje dag och natt, året runt, arbetar med vägtransporter. Proffs lyfter fram människan, maskinen och de företagare som kämpar för att ”vanliga” konsumenter, varje dag ska finna bland annat färsk mjölk i butiken, medicin på apoteken och reservdelar till sina bilar på verkstaden.

Papperstidningen Webbtidningen

Krönika

“Gothenburg Truck Meet (GTM) 2015”

GTM kom med strålande solsken. För min del började en sådan helg som vanligt med stor förvirring. Maken blev färdig snabbare än jag räknat med (att jag aldrig lär mig) och allt var såklart inte färdigt när han var färdig.
Läs hela Maria Christianssons krönika »

 

Branschens hemsidor


Söker du företag i branschen? Du hittar dem här: Till Branschens hemsidor »

Annonser

 

Tidningen Proffs fre 25 maj 2018
Stäng

25 maj 2018

  Tidningen Proffs, yrkesförarnas egen tidning, kommer ut 12 gånger per år. Varje nummer är laddat med artiklar från verkligheten, vad som är nytt inom branschen, vilken teknik som ökar säkerheten och vilken som sänker bränsleförbrukningen, med mycket mera.

I det senaste numret skriver vi bland annat om...

  • Vintern tvättas bort hos Bilbadet i Partille
  • Fredrik - chaufför och hängiven hästfotograf
  • Valet 2018: Så vill SD och C jobba för en bättre åkeribransch
  • Polisens cabotageutbildning får ris och ros
  • Olaglig bred last-transport fick köra vidare
  • Provkört: Nya Stralis X-Way
  • 90 år med DAF Trucks
  • ... Och mycket mer ...

Bli prenumerant
Det är enkelt att bli prenumerant, och det kostar inte mer än 315 kr (inkl moms) för ett helår. Klicka dig vidare till prenumerationssidan för att se fler alternativ och läsa mer information.

Bli prenumerant

Meddelande från WorkRoom

Laddar meddelande från WorkRoom.