"Jag är redo att ta fighten för svenska folkets intressen oavsett om det handlar om utbyggnad av järnvägen, ordning och reda i transportsektorn eller ett enhetligt biljettsystem för tågen i Europa", säger Johan Danielsson (S). "Jag är redo att ta fighten för svenska folkets intressen oavsett om det handlar om utbyggnad av järnvägen, ordning och reda i transportsektorn eller ett enhetligt biljettsystem för tågen i Europa", säger Johan Danielsson (S).

Johan Danielsson får tung post i EU

Johan Danielsson (S) får tung post i EU:s transportutskott där han blir gruppledare. ”För att Sverige och Europa ska stå starkt och konkurrenskraftigt i framtiden och för att vi ska kunna skapa nya jobb, välstånd och minska vår klimatpåverkan så måste vi ha en infrastruktur som fungerar och går att lita på”, säger han.

Arbetet som kommer att ske i transportutskottet den närmsta mandatperioden är därför av stor vikt.
– Infrastruktur är en grundbult i ett fungerande samhälle. Det känns därför såklart fantastiskt bra att få förtroendet att leda den socialdemokratiska gruppen i transportsutskottet de kommande åren, säger Johan Danielsson.

Johan Danielsson är redo att ta fighten för svenska folkets intressen.
– Detta oavsett om det handlar om utbyggnad av järnvägen, ordning och reda i transportsektorn eller ett enhetligt biljettsystem för tågen i Europa, säger han.

Om artikeln

Publicerad: 2024-07-19 14:45
Kategori: Nyheter
Taggar: EU Infrastruktur Johan Danielsson Socialdemokraterna Transportutskottet