Peter Bringby, Pirtek Swedens vd och Fredrik Blixt, AMAB Hydrauls försäljningschef öppnar montern på Entreprenad Lives första dag. Foto: Jesper Landby. Peter Bringby, Pirtek Swedens vd och Fredrik Blixt, AMAB Hydrauls försäljningschef öppnar montern på Entreprenad Lives första dag. Foto: Jesper Landby.

AMAB Hydraul och Pirtek Sweden i tätt samarbete

Den 5-7:e september delar AMAB Hydraul och Pirtek Sweden monter på ”Entreprenad Live”. Detta är startskottet på ett samarbete där AMAB levererar både lednings- och hydraulikkomponenter till Pirteks Slangakut-bussar. Tillsammans är de redo att hjälpa befintliga och nya kunder med både akuta och planerade jobb.

Pirtek Slangakut tillsammans med AMAB:s koncept Mobil Slangservice täcker stora delar av Sverige med slangverkstad på plats.
– Vi kommer ha extra fokus i storstadsregionerna och Östergötland. Men kommer att ha bussar från Tomelilla i söder till Luleå i norr, och vi tar hela tiden ny mark, säger Fredrik Blixt, försäljningschef på AMAB Hydraul.

Peter Ternerot är vd på AMAB Hydraul och han tror stenhårt på samarbeten som detta med Pirtek Sweden.
– Vi kan tillsammans leverera en bättre lösning. Det tjänar alla på, inte minst kunderna. Pirtek är riktigt starka där de etablerat sig och är under ständig tillväxt på nya orter, avslutar han.

Om artikeln

Publicerad: 2024-09-06 15:00
Kategori: Nyheter
Taggar: AMAB Hudraul Mobil Slangservice Pirtek Sweden