Foto: The Heico Companies. Foto: The Heico Companies.

Loadlok och Roland International förvärvas

The Heico Companies är en av de stora i världen inom lösningar för godskontroll. Nu förvärvar de en majoritet av aktierna i The Cargo Control Company B.V. ("C3").

Johan de Rooij kommer att fortsätta vara involverad som aktieägare och vd. C3 är moderbolag till både LoadLok som är specialiserad inom lösningar för lastkontroll i Europa, samt Roland International som är en framstående integrerad europeisk tillverkare av produkter för sidokapell.

The Heico Companies är angelägna om att stödja C3 med sina resurser och sin erfarenhet inom lastkontrollsektorn. ”Som medlem i The Heico Companies kommer C3 att ansluta sig till Heicos åtagande att tillhandahålla den högsta nivån av säkerhet, trygghet och effektivitet inom lösningar för lastkontroll för alla transportslag”, säger Johan de Rooij, vd för C3.

Under Heico kommer bolaget att dra nytta av ökad effektivitet, skalbarhet, teknik och delad bästa praxis. ”Jag är mycket glad över detta nya kapitel och möjligheten att arbeta med Heico för att påskynda utvecklingen av koncernen”, avslutar Johan de Rooij.

Om artikeln

Publicerad: 2024-09-06 12:00
Kategori: Nyheter
Taggar: C3 Cargo Control Company Godstransport Heico Companies Lastbil Lastkontroll Loadlok Roland International Trailerkapell