Apotea inleder samarbete med Gordon

Apotea, Sveriges största nätapotek, inleder ett samarbete med last mile-bolaget Gordon. Från och med idag kommer Apotea erbjuda temperaturkontrollerade leveranser för alla produkter på den svenska marknaden. Samarbetet omfattar både receptbelagda och receptfria läkemedel samt andra produkter inom Apoteas sortiment av hälsa, skönhet och hudvård.

I och med samarbetet med Gordon kan Apotea säkerställa leverans av temperaturkänsliga produkter till hela landet.

Företaget skickar varje månad över en miljon paket till kunder i hela Sverige. Samarbetet med Gordon innebär att Apoteas kunder kan förvänta sig stor flexibilitet när det gäller hur och när deras beställningar levereras.

Gordon täcker idag större delen av den nordiska marknaden med en räckvidd på 19 miljoner slutkunder. Terminalinfrastruktur och fordonsflotta är fullt anpassad för temperaturkontrollerade hemleveranser.

För att möta de särskilda krav som följer med hantering av läkemedel är logistikflödet integrerat med ett digitalt kvalitetsledningssystem. Här certifieras förare och följs upp inom bland annat GDP (Good Distribution Practice – lagstiftning för distribution av läkemedel).

Om artikeln

Publicerad: 2024-10-15 14:40
Kategori: Nyheter
Taggar: Apotea Gordon Tempererade Transporter