Foto: World of Volvo Foto: World of Volvo

World of Volvo bjuder på gratis höstlovskul

Höstlovet närmar sig och efter sommarens succé med Family Fun, som lockade hundratals barnfamiljer, återvänder nu konceptet till World of Volvo – fast i en höstligare tappning – med höstlovskul där hela familjen får upptäcka, lära och leka genom dans, musik och pyssel. Family Fun håller öppet 28–29 oktober och 1–3 november. Och alla aktiviteter är kostnadsfria.

Under höstlovets Family Fun kan World of Volvo-besökarna bland annat få nya kunskaper om trafiksäkerhet, gå på höstlovsjakt och lösa kluriga gåtor tillsammans med Spöket Laban, pyssla i Konstnärslabbet och prova på att sitta bakom ratten i en Volvobil.

Dessutom utlovas kreativ lek med Dickie Toys och Lego, högteknologiskt musikskapande, samt uppvisning med Svenska Balettskolan där barnen bjuds in att delta i ”Stop-look-wave” – en interaktiv dans med fokus på trafiksäkerhet runt lastbilar.

– Aktiviteterna på Family Fun är uppbyggda för att främja alla sinnen, hos både stora och små barn. Dans, musik och skapande blir tillsammans en lärorik och rolig helhetsupplevelse. World of Volvo är en inspirerande mötesplats för hela familjen, säger Ulrika Sandford, Marketing & Communications Manager, World of Volvo, som ser fram emot att fylla huset med extra mycket roliga aktiviteter för barn,

Bakom satsningen ligger en önskan om att erbjuda roliga aktiviteter till Göteborgs alla barnfamiljer. World of Volvo är öppet för alla och förutom ytor för inspiration och umgänge innefattar byggnaden en utställning som tar besökaren genom Volvos historia. Från dåtid till nutid.

I samband med de kostnadsfria höstlovsaktiviteterna finns det möjlighet att köpa rabatterade familjebiljetter online till den interaktiva utställningen.

Family Fun är öppet 28–29 oktober och 1–3 november.

Observera att alla aktiviteter inte är tillgängliga alla dagar. Exakta tider och schema finns att ta del av här!

Om artikeln

Publicerad: 2024-10-22 15:47
Kategori: Nyheter
Taggar: Family Fun Göteborg Nöje World of Volvo